Meteen naar de inhoud

Massages (alleen voor vrouwen)

(uitgezonderd de Breussmassage wanneer deze in combinatie met een Dornbehandeling wordt gegeven)

De massages in de praktijk worden uitsluitend aan vrouwen gegeven. Veilig en geborgen voelen is de kern binnen de praktijk.

10 redenen waarom je voor een massage zou kiezen:

1.  Immuunsysteem wordt verbeterd

Regelmatig een massage ondergaan zorgt ervoor dat je weerstand voor ziektes sterker wordt. Het lichaam maakt meer witte bloedlichaampjes aan en het stresshormoon cortisol wordt verlaagd. Hierdoor word je immuunsysteem versterkt. Dus je zult minder snel ziek worden!

2.  Stress vermindering

Massagemaakt dat je minder in je hoofd zit, je bent meer met je lichaam bezig. Zorgen, depressieve klachten en slapeloosheid worden minder. Massage werkt bijzonder goed bij spanningsklachten en stress. Dit komt doordat massage de productie van stresshormonen verminderd, zodat het lichaam ontspant en kan herstellen van inspanningen zowel fysiek als mentaal.

3.  Betere nachtrust

De werking van massage zorgt ervoor dat je makkelijker in slaap kan komen en dat je beter slaapt. Tijdens een massage wordt er serotonine aangemaakt en die zorgt voor een goede nachtrust.

4.  Gelukshormonen komen vrij

Tijdens een massage komen de stoffen serotonine en endorfine vrij, ook wel gelukshormonen genoemd.  Deze twee stoffen zorgen voor een blij, fijn en onbezorgd gevoel.

5.  Je gaat beter in je vel zitten

Massage bevordert een gezonde huid: de huid wordt elastischer doordat spanningen worden los gekneed en de doorbloeding in de huid wordt beter. Hierdoor krijgt de huid een gezonde kleur en een frisse uitstraling.

Regelmatig een massage ondergaan maakt dat je je ook op langere termijn beter in je vel gaat voelen. Persoonlijke aandacht, de warmte en aanraking zorgen hier mede voor.

6.  Gespannen spieren worden soepel

Massage helpt om pijnlijke en stijve spieren te verzachten en soepel te maken. Door het loskneden van spanningen en eventueel blokkades, ontspannen de spieren. Massage maakt en houdt dus de spieren soepel.

7.  Verbeterde bloedcirculatie

Door massage wordt de  bloedsomloop geactiveerd waardoor de spieren, botten, huid en ook organen beter voedingsstoffen kunnen opnemen. Het lichaam krijgt hernieuwde energie doordat de doorstroming van energie bevordert wordt. Ook op de bloeddruk heeft massage een positieve uitwerking.

8.  Afvalstoffen worden afgevoerd

Door massage wordt de bloedcirculatie en het lymfestelsel geactiveerd, hierdoor kunnen afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.

9.  Verbeterde ademhaling

Massage zorgt ervoor dat je ademhaling rustiger wordt hierdoor komt er meer verse zuurstof in de longen en het hart.

10.  Concentratie verbeterd

Massage ontspant lichaam, maar ook de geest. Een ontspannen geest maakt dat je helderder kan nadenken.

Nee geen erotische massage

Bel direct