Ervaring van Cliënten

Roelie Kuik-Kamman:
Esther is zeer kundig in haar werk en schoolt zich regelmatig bij. Esther is vriendelijk, rustig en flexibel oa in de afspraken. Ik ben al een paar jaar bij Esther in behandeling voor ontspanning, vooral in schouders en rug. Leuke gezellige praktijk.
Marieke:
Super fijne ervaring. Esther geeft je een veilig en rustig gevoel. Ze is erg vriendelijk en luistert naar je. Ik ga er naar toe voor ontspanning in mijn nek en rug. Wanneer ik bij haar ben geweest, voelen mijn nek en rug veel meer ontspannen aan. Zeker een aanrader!
Carli de Jager:
Ik ging maandelijks voor een aantal jaren bij Esther langs voor behandeling, ik had veel terugkerend lichamelijke klachten als gevolg van mijn baan in de horeca en had veel baat bij de behandelingen van Esther. Esther is een zeer professioneel, warme persoon en ik wou dat ik zo een bekwaam iemand kon vinden nu in Brabant.
Maria Bregitta:
Mijn vriend en ik hebben Esther ervaren als een zeer kundige, warme, zorgvuldige professional. We hebben allebei zeer veel baat gehad bij haar behandelingen. De klachten die we hadden zijn niet meer teruggekomen, en dat met een paar behandelingen! Al met al een grote aanrader, zeker omdat de klachten van mijn vriend al meer dan twintig jaar oud waren. Esther weet wat ze doet, en ze doet het goed en liefdevol.
Marina Hemme:
Maandag 20 augustus 2018 
Wellness ochtend voor bewoners ZorggroepTangenborg.

“Op maandagochtend 20 augustus was het zover.
Op de Oliebron stond een wellness ochtend op het programma.
Esther Verhagen was bereid om deze ochtend te verzorgen.
Ze heeft een praktijk voor natuurlijke gezondheid genaamd Caduceus.
De bewoners genoten enorm van deze verwennerij en het is zeker voor herhaling vatbaar.